Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Assalamualaikum and hai. Zaman sekarang ni,  semua orang nak tambah pendapatan sampingan masing-masing especially uni students, suri rumah, even yang dah kerja tetap dengan kerajaan dengan swasta pun still rajin cari peluang nak tambah pendapatan diorang. Tak kira buat kuih ke, kek ke, upah buat design blog ke macam-macam lah. So, kali ni saya nak share satu cara yang korang boleh join untuk buat duit iaitu dengan Marketplace Tok Syed.

Marketplace Tok Syed
Marketplace Tok Syed ni adalah satu platform e-dagang (urusan jual beli antara peniaga dan pengguna melalui internet) di mana pengguna dapat peluang untuk buat duit secara online melalui affiliate dan peluang pekerjaan dalam talian yang diberi oleh pihak Tok Syed untuk ahli yang berdaftar sahaja.
So,  sebelum nak apply any job dalam Marketplace Tok Syed tu, memang wajib daftar sebagai ahli. Dia punya step by step untuk daftar tu tak susah pun, kira senang lah. Bagi yang nak register, sila klik link ni Daftar Marketplace Tok Syed
Kalau ada masalah or tak faham bab register ni boleh WhatsApp kat sini http://wasap.my/60168262990/Salam+Bantu+Saya+Proses+Register+Membership+TSD

                    

Cara Untuk Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed
1. Melalui affiliate 
2. Buat job yang available di Marketplace Tok Syed
3. Jual Produk Tok Syed Dan Dapat Keuntungan Retail Sebagai Pengedar 
4. Jual beli produk yang telah disediakan di Marketplace Tok Syed
Melalui Affiliate 
Kalau korang daftar sebagai ahli, so korang akan dapat korang punya link affiliate korang. Melalui link affiliate tu, korang refer user lain untuk daftar platform Marketplace Tok Syed then korang akan dapat komisyen  affiliate korang. 

Melalui Job Yang Available di Marketplace Tok Syed
Buat jobs yang available kat Marketplace Tok Syed ni lah yang paling senang. Semua boleh buat buat make sure korang daftar dulu, kalau tak daftar memang say goodbye je la. Daftar Sini
Jobs ni pihak HQ yang sediakan buat masa sekarang. Antara jobs yang korang boleh apply adalah :
1. Share post di wall Facebook 
2. Like page Facebook sesuatu perniagaan 
3. Follow Account Instagram 
4. Share URL di wall Facebook anda
5. Buat review produk di akaun sosial anda
6. Blast message di group WhatsApp anda
7. Buat review di blog anda. 
List of jobs.. And there’s more 
Antara jobs yang saya dah buat. 
Hasil jobs sharing

Jual Produk Tok Syed Dan Dapat Keuntungan Retail Sebagai Pengedar 
Kalau yang ni kena refer pihak HQ Marketplace Tok Syed melalui WhatsApp 
Then diorang akan bantu untuk korang jadi pengedar Tok Syed. 
Jual Beli Produk Yang Telah Disediakan Di Marketplace Tok Syed. 
Untuk tengok listing produk, boleh click my Marketplace dekat menu tu and mana-mana produk yang telah disenaraikan akan direview oleh pihak admin dan ambil masa 24 jam. Dekat sini, korang boleh jual dan jadikan platform ini sebagai e-commerce korang,  apa yang penting kerjasama korang kena daftar dulu sebagai ahli Daftar Sini
So, buat duit sampingan dengan platform Tok Syed memang senang,  yang susahnya bila korang malas dan malu-malu. Apa-apa pun korang kena rajin untuk promosikan kepada orang lain. Daftar Sini and kalau ada pertanyaan, refer dekat diorang, mana diorang boleh bantu diorang akan bantu 
Kalau malu bertanya sesat jalan.

6 thoughts on “Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge