Selamat Hari Raya 2016

selamat hari raya 2016

Hai.
First at all, Selamat hari raya Aidilfitri to everyone, and the bloggers and readers yang sudi jenguk blog ni dan baca. Minta maaf lah kalau ada buat salah secara sengaja atau tak sengaja. And tahun ni first time raya as a blogger, I don’t know how special its’n but I so love it and now dah raya ketiga and when my parents tengah sibuk pergi rumah sedara mara pergi makan bagai and I am sit down in front of my laptop dengan rambut serabai nya and update my blog. Well I’m not sharing so much about my Raya days but I so love it >.< . And rasa excited untuk beraya sampai boleh sedar sendiri pagi raya tu without anyone who to try to piss my sleep off or wake me up like “Along !! Cepat bangun, Raya !!!” dengan suara yang kuat. Blissful. So macam mana raya uolss semua? Banyak dapat duit raya? Perut tu confirm sumbat macam-macam hahaa like me. Ketupat lah nasi impit la nasi dagang la rendang and of course lah biskut raya ceh pulun makan habisan.
Here we go siap sate dengan mee goreng. Sate tu tinggal sikit sebab ada budak dua orang tu memang gilakan sate huh.
Gambar tak cantik tapi gatal tangan nak taruk jugak bahahaa. Mengada. As you can see simple je, the pink jubah and instant shawl sebab memang tak reti lah nak belit-belit thats why lah beli yang siap terus. Mangkuk sungguh cermin tu tak bersih.
And again Selamat Hari Raya Aidilfitri uollss. Kira 0-0 eh hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge