Me & Malaysia GE14

Posted by on May 8, 2018 in Lifestyle

Proudly say that I’m officially done with polling day for GE14. My feeling when I set my foot in the classroom is upside down because this is my first time I’ve been voting for GE, so if you’re like me, first time or if you’re remembered your first time polling experience for GE I’m sure you’ll know my feeling.

I asked Umi a lot of questions regarding the GE and she’s answer my questions one by one patiently. The traffic jam, people, these are really testing my patience but thinking about it, it’s only for today and then the next five years later so I kept thinking positive thoughts. New experience. GE14 is my new experience and I have to. This is my commitment, responsibility as Malaysian.

The sad part is the polling station. Mine is Maahad Muhammadi Lelaki while Umi (as she thought, SMKTM) I’m just jealous because of I thought that I’ll be voting at the same place  as Umi but noooo. Why Maahad Muhammadi Lelaki why why why? I hoping for not far off from my house as I can cross the road, vote and go home. But the real thing is, I have to go to MML, with the holy crap traffic jam. Sigh. But it’s doesn’t matter anymore. I’m done with the GE14 and I’m hoping for the best to our country. Ameen.

Scrolling down Instagram aaannnddd a lot of photos of finger with ink. Also, this is my 100th post! So interesting to continue .

#

26 thoughts

  1. Yeayy! First time mengundi, excited lebih sikit πŸ˜€ Macam2 style gambar jari ada hari ni kan. Bagi can lah sebab 5 tahun sekali. Hihi

    Reply

  2. Tu laa 5 tahun sekali gambar jari ber-ink penuh kat media sosial

    Reply

  3. Alhamdulillah, selamat mengundi. kali kedua kin mengundi di tempat yang sama (:

    Reply

  4. Congrats sebab dah melaksanakan tanggungjawab sebagai rakyat, babe! Normal lah tu penuh gambar jari kat Instagram, 5 tahun sekali kan. Bagi chance lah hehehe πŸ˜€

    Reply

  5. Woahaha thanks babe 😘😘😘

    Reply

  6. Oh kali kedua dah, saya baru first time haha

    Reply

  7. I started casting my votes in 1999. done follow here.no 82.

    Reply

  8. Wanie tak boleh nak selfie jari sendiri sbb buruk sngt. Ade ke org jaga dakwat tu duk tonyoh2 jari bnyk kali hahaha

    Reply

  9. Congrats for your first time GE experienced! πŸ˜€

    Reply

  10. Alhamdulillah sama kita pertama kali berpeluang mengundi. Excited lain macam bercampur baur emosi.

    Reply

  11. Yes, there were a lot of inked finger photos on Instagram! πŸ˜€

    Congratulations on voting for the first time πŸ™‚

    Reply

  12. Thanks Abam Kie πŸ‘

    Reply

  13. Sabar Wanie haha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    Reply

  14. Tu laa dia punya feeling tuuu hahaha

    Reply

  15. A lot of them haha by the way thanks Farah

    Reply

  16. Thanks Auni πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

    Reply

  17. Eh baru tau stesen mengundi boleh berbeza dengan family.. hahaha.. Mine whole family satu tempat je..

    Reply

  18. seronok kan dapat pergi mengundi..mcmm pesta pun ada kan..

    Reply

  19. Tu laaa tak tau la kenapa macam tu 😫

    Reply

  20. tahniah untuk kali pertama mengundi, akak dah kali ke 3 mengundi tapi kali ni perasaan sangat berdebar2

    Reply

  21. TAhniah yang menang huhuhu

    Reply

  22. Dia punya berdebar tuh kalah masa ambik SPM haha

    Reply

  23. dakwat dah hilang ke belum? πŸ˜‰

    Reply

  24. wow dah post yang ke-100! Congrats ya πŸ˜€

    Mesti rasa berbaloi kan bila dah settle jalankan tanggungjawab kepada negara? πŸ™‚

    Reply

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.